Vestiging 2: Klavertje Vier Oombergen

In 't Klavertje 4 is het een echt plezier!!

De hele school is volledig op maat van de kleuters ingericht. De kleuters staan er centraal: het zijn dan ook "luxe-kleutertjes".
  • Extra aandacht voor de lichamelijke ontwikkeling van onze kleuters: grote speelruimte, 2-wekelijks zwemmen met ALLE kleuters.
  • Onderwijs op maat van elk kind met individuele begeleiding, daar waar het nodig is.
  • Regelmatig op uitstap: naar de bib, dierenwinkel, de imker, het bos, ...
  • Een volledig vernieuwd speelplein (volledig goedgekeurd volgens de veiligheidsnormen).
  • Zeer uitgebreid assortiment spel-, leer-, en ontwikkelingsmateriaal aanwezig.
Met de hulp en de financiële steun van OVO (OuderVereniging Oombergen) worden jaarlijks een 2-daags herfstfeest en zomerfeest met schoolfeest van en voor de kleuters georganiseerd.

Ook de ouders, grootouders en sympathisanten worden betrokken bij het schoolgebeuren. Zij worden steeds uitgenodigd op ons sinterklaasfeest, schoolreis en oudercontacten.