Leerlingenparlement

Dit schooljaar maken we opnieuw werk van een "leerlingenpatricipatie". We willen de betrokkenheid van de leerlingen verhogen. Hierdoor krijgen ze medezeggenschap op schoolbeleid.

Uit elke klas (vanaf het derde leerjaar) worden 2 leerlingen verkozen uit diegene die zich kandidaat hebben gesteld.

In november  komt het leerlingenparlement (verkozen lln + directeur) een eerste keer samen. In elke klas staat een ideeënbus en wordt vooraf een kringgesprek georganiseerd waarbij voorstellen of opmerkingen door alle leerlingen van een klas worden besproken.

Nadien bespreken de klasvertegenwoordigers dit ook in het leerlingenparlemen waar ideeën op hun haalbaarheid worden getoest. Het leerlingenparlement komt 2-maandelijks samen onder de middag.

Volg het verloop van ons leerlingenparlement: